5.12.14

Χριστουγεννιάτικο θεατρικό

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο θεατράκι του σχολείου μας θα παρουσιάσουμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.
Ακολουθεί μια λίστα με τα ρούχα-κοστούμια που θα φοράνε στην παράσταση οι μικροί μας ηθοποιοί...
Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνιση κλπ. μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο. 

5 σχόλια:

 1. Καλησπέρα,
  Θα γίνει ανάρτηση και για τα ρούχα των παιδιών του Α1; Ευχαριστώ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βεβαίως, απλά ένα τεχνικό πρόβλημα θα μας αναγκάσει να τα αναρτήσουμε τη Δευτέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλημέρα. Ονομάζομαι Μαρία Κίτρα [και όχι "Κίτρου" όπως λανθασμένα έχετε γράψει] και είμαι η συγγραφέας του έργου. Να σας ενημερώσω ότι απαγορεύεται η εκμετάλλευση του έργου καθώς και η ανάρτηση οποιουδήποτε μέρους αυτού [ακόμη κι αν είναι διασκευή, της διασκευής, ω διασκευή] εάν δεν έχετε πάρει την έγκριση της συγγραφέα ... Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να αφαιρέσετε άμεσα το κείμενο από τη σελίδα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κυρία Κίτρα και όχι Κίτρου όπως το βρήκαμε γραμμένο σε κείμενο που κυκλοφορούσε ελεύθερα στο διαδίκτυο δεν εκμεταλλευτήκαμε το πολύ ωραίο σας κείμενο, απλά το "χρησιμοποιήσαμε" ως βάση για να φτιάξουμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας με τα παιδιά της Α΄Δημοτικού. Η ανάρτηση είχε σκοπό τη διευκόλυνση των παιδιών στην εκμάθηση των ρόλων τους με βοηθό τους γονείς τους. Φυσικά και θα το αφαιρέσουμε, αφού απαιτείται μία έγκριση που δεν γνωρίζαμε πως έπρεπε να πάρουμε.

   Διαγραφή