22.12.14

Γράμμα στον Αη Βασίλη

Κάθε χρόνο συμβαίνει το ίδιο! Όταν πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων, λες και τα ξωτικά του Αη Βασίλη ή τα καλικαντζαράκια τα ανακατεύουν όλα χαρούμενα και μας βγάζουν λίγο από το πρόγραμμά μας! Όχι πως δε μας αρέσει και μας! Τις περιμένουμε πώς και πώς αυτές τις μέρες και γινόμαστε πιο παιδιά απ' τα παιδιά μας!
Λίγο οι πρόβες για το θεατρικό μας (που παρεμπιπτόντως ήταν ένα μικρό θαύμα! Τα παιδιά μας αντιμετώπισαν σαν πραγματικοί επαγγελματίες τις αντιξοότητες της "πρεμιέρας"! Αλλά αυτά θα τα πούμε σε ξεχωριστή ανάρτηση, μόλις ετοιμαστεί το βιντεάκι), λίγο οι εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε, λίγο ο Αη Βασίλης που πέρασε μια βόλτα από το σχολείο μας έκαναν ν' αφήσουμε στην άκρη για λίγο τα μαθήματα!
Σήμερα όμως, μετά τον εκκλησιασμό, έφτασαν στην τάξη μας κάτι περίεργα "πιστοποιητικά" κατευθείαν από το Βόρειο Πόλο, ξέρετε εκεί που έχει το εργαστήρι του ο Αη Βασίλης.


Όταν κάθε παιδί πήρε το δικό του, διαπιστώσαμε ότι ο Αη Βασίλης είχε πιστοποιήσει πως ήταν φρόνιμοι όλοι για το 2014. Η κυρία, βέβαια, είχε τις αμφιβολίες της, αλλά δεν τα βάζει κανείς με τον Αη Βασίλη!
Πιστοποιημένα φρόνιμοι, λοιπόν, πήραμε το δεύτερο έγγραφο που μας ήρθε από τον παγωμένο Βόρειο Πόλο! Ήταν το γράμμα που έπρεπε να γράψουμε για να ζητήσουμε κάτι για μας και κάτι για κάποιον άλλο, αφού πρώτα κάναμε την αυτοκριτική μας!


Συμπληρώσαμε το γράμμα και το βάλαμε στο φάκελο.


Το πήραμε μαζί μας και υποσχεθήκαμε να το βάλουμε κάτω από το δέντρο για να το διαβάσει ο Αη Βασίλης!

Το γράμμα του Αη Βασίλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου