6.12.14

ΓΙΟΡΤΗ...ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ!!!!

-  Λύκε, λύκε, είσαι εδώ;
-  Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποια είναι η πιο όμορφη του κόσμου;
-  Θα φυσήξω δυνατά και θα γκρεμίσω το σπίτι σου!!! φφφφφφφφφφφ!!!!!
-  Πάρε αυτό το καλαθάκι και πήγαινέ το στη γιαγιά σου, που είναι άρρωστη!
-  Όχι, δεν είσαι εσύ η μαμάκα μας! Φύγε, κακέ λύκε!
-  Κι εγώ, Άγιε μου Βασίλη, θέλω να μου φέρεις ένα ...αεροπλάνο.

Μεγάλο μπλέξιμο τέλος πάντων σε αυτήν την ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ , που θα πρωταγωνιστήσουν τα "αγαπάκια" μας. Ήρωες παραμυθιών και Χριστουγέννων ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σας χαρίσουν μια παράσταση μοναδική.  Σκοπός της είναι να κάνει τους πρωταγωνιστές χαρούμενους και ευτυχισμένους αφού τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια και χαμογελάνε καθ' όλη τη διάρκεια της πρόβας! Αλλά κι εσείς σίγουρα θα νιώσετε υπερηφάνεια βλέποντας αυτά τα μικρούλια,να κάνουν τους ηθοποιούς και να προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν!

Το θεατρικό μας λοιπόν πού είναι η διασκευή,της διασκευής, να ξέρετε ότι ακόμη είναι.. υπό διασκευή. Δηλαδή κάποια πράγματα αλλάζουν και προσαρμόζονται "πάνω" στους πρωταγωνιστές μας.  Όλοι οι ρόλοι είναι σημαντικοί και μην ξεχνάμε πως πολλοί ηθοποιοί έμειναν στην ιστορία λέγοντας μόνο μια...ατάκα!  Τι να κάνουμε, έχουμε πολλά ΤΑΛΕΝΤΑ στις τάξεις μας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι' αυτό!!!!


Τώρα για τα ρούχα που θα φοράνε τα αστεράκια του Α1 δεν θα σας ανακοινώσω τίποτα από εδώ, γιατί πρέπει να μείνουν και κάποια πράγματα για...έκπληξη! Τη Δευτέρα θα ξέρετε όλοι τι θα φοράνε τα παιδάκια σας!

Από εσάς θέλουμε να τα βοηθήσετε να μάθουν το ρόλο τους. Σας περιμένουμε λοιπόν στις 19 του μηνός ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (ελπίζω να προλάβουμε...)  και νέα ώρα  ...8.00 το βραδάκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου