29.9.14

ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ...ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

   Έχουν περάσει περίπου δύο εβδομάδες από τότε  που αρχίσαμε το σχολείο και ήδη οι μικροί μαθητές έχουν μπει στο "κλίμα" και στη σχολική πραγματικότητα. 
    Με το που μπαίνουν στην τάξη, μετά την προσευχή, ετοιμάζονται για να ξεκινήσουμε. Με ένα δυνατό Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ξεκινάει η πρώτη ώρα στην τάξη και τα λαχανί και φούξια ντοσιέ βρίσκονται ήδη πάνω στην έδρα και περιμένουν να διορθωθούν. Με τετράδια γαλάζια ανοιχτά και βλέμματα στραμμένα στον πίνακα για την ημερομηνία, αρχίζει και η ορθογραφία.
     Όλα πια έχουν μπει σε μια σειρά και εμείς έχουμε κιόλας μάθει τις φατσούλες και τα ονόματα των μαθητών μας αλλά και αρκετά από το χαρακτήρα τους και την προσωπικότητα τους. Ο  καθένας τους κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο και όλοι μαζί μια ομάδα που θα είναι παρεούλα για τα επόμενα έξι χρόνια του δημοτικού! Και εμείς οι δασκάλες της πρώτης, έτοιμες να τους μάθουμε τα ΠΑΝΤΑ, να παίξουμε μαζί τους, να τραγουδήσουμε, να γίνουμε ένα μ΄αυτά!!!! Αλλά ταυτόχρονα, να σταθούμε και δίπλα τους και να λύσουμε τα προβλήματα τους.  
     Κύλησαν λοιπόν πολύ όμορφα αυτές οι πρώτες μέρες και ήδη στην ατμόσφαιρα μυρίζει...αγάπη!!!
Κι όταν μυρίζει αγάπη και μοσχοβολάει ...χαμόγελα... ε! τότε κάτι καλό μαγειρεύεται!!!!!!!! 2 σχόλια:

  1. Ένας γλυκύτατος....απολογισμός!!!!Ευχαριστούμε που τους δείχνετε τέτοια αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμείς ευχαριστούμε για την συνεργασία και τα καλά σας λόγια!!!!

      Διαγραφή