15.9.14

Δεύτερη μέρα στο σχολείο!

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα! Πρωί πρωί η τάξη μας γέμισε σακούλες με υλικά των παιδιών, που έπρεπε να μπουν όλα στη θέση τους! Αυτή η τακτοποίηση μας καθυστέρησε αρκετά, με αποτέλεσμα να μην προλάβουμε να διαβάσουμε το πρώτο μας βιβλίο στην τάξη. Δεν πειράζει θα το διαβάσουμε αύριο, γιατί η αρχή μας άρεσε πολύ. 
Τα καταφέραμε όμως γράψαμε το όνομά μας και ζωγραφίσαμε την τάξη μας. Θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες στο blog μερικές από τις ζωγραφιές των παιδιών να τις καμαρώσουμε όλοι!!!
Επειδή φέτος στο Α2 εμπνεόμαστε από τα τερατάκια, ονομάσαμε έτσι και τις ομάδες μας και διαλέξαμε ένα τερατάκι για την καθεμιά.


Αντίθετα στο Α1 η έμπνευση τους έφτασε μέχρι τα ουράνια και τα παιδιά γίναν αστεράκια.


Να και οι παρουσιάσεις που είδαμε (όχι ολόκληρες, σας είπαμε ότι δεν προλάβαμε).
Του Α1...


Και του Α2...


Την Παρασκευή είχαμε μιλήσει και για τους κανόνες της τάξης μας (μια ιδέα που δανειστήκαμε από το υπέροχο blog "Ιδέες για δασκάλους" http://ideesgiadaskalous.blogspot.gr/), αλλά και για το "Σχολικό Κανονισμό", που τον μοιράσαμε σήμερα και στους γονείς. Να τον διαβάσουν και να τον τηρούν όλοι "κατά γράμμα". Τους βάλαμε και άσκηση... ναι, στους γονείς (από το "Ιδέες για δασκάλους" την πήραμε κι αυτή)


...ο σχολικός κανονισμός...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου